Які переваги ультразвукового обладнання для чищення?

- 2021-04-28-

Із стрімким розвитком індустріалізації у користувачів виникають більш високі вимоги до металевих деталей. Як очистити бруд на металевих деталях особливо важливо для механічного заводу. Очищення масла на поверхні заготовки стало важливим процесом механічної обробки, який визначає якість заготовки та уникає впливу масла на подальший процес фарбування.

Тип використовуваного засобу для чищення металів залежить від типу металевих деталей. Якщо структура деталей порівняно проста, можна використовувати загальний засіб для чищення металів; Навпаки, якщо структура деталей є більш складною, в тріщинах і глухих отворах деталей є більше бруду, і їх непросто очистити вручну, машина для ультразвукового очищення повинна бути обладнана певним ультразвуковим очищенням засіб для занурення деталей та обладнання в щілину, і покладайтесь на високочастотні вібрації ультразвукової очисної машини для очищення масла та жиру у тріщинах та отворах деталей без мертвого кута.

Машина для ультразвукового очищення оснащена певним ультразвуковим чистячим засобом. Принцип ультразвукового очищення полягає в тому, що високочастотний сигнал коливань, що надсилається ультразвуковим генератором, перетворюється на високочастотний механічний коливальний перетворювач і передається на середній ультразвуковий очищувальний засіб. Ультразвукове випромінювання в миючому засобі робить потік рідини і виробляє десятки тисяч крихітних бульбашок, утворюючи ефект "кавітації", завдяки чому поверхня заготовки та зазор у бруді швидко видаляються, щоб досягти мети очищення поверхні об'єкта.

Ультразвукове очищення широко застосовується на багатьох обробних заводах. Порівняно з традиційним ручним чищенням, ручне чищення поступово замінюється ультразвуковим. Чому ручну чистку можна замінити? Детально представлені переваги обладнання для ультразвукового очищення. Перш за все, ефективність ультразвукового очищення висока. Порівняно з ручним чищенням, при чищенні предметних пакетних засобів ультразвук може діяти одночасно на кожну поверхню декількох предметів, і швидкість очищення дуже висока, що дуже підходить для очищення компонентів складної форми. Якщо такі деталі чистяться вручну, чистити багато складно або неможливо. Чистячий засіб може розчинити лише частину забруднень, але також не може усунути стійкі забруднення та забруднення всередині деталей. Ультразвукова технологія очищення може зробити традиційним способом неможливим завершення очищення внутрішньої поверхні та внутрішнього отвору.

По-друге, ультразвукове очищення є більш скрупульозним і всебічним, тут не буде відсутніх місць, до тих пір, поки на цьому місці буде вода, яку можна очистити на місці, наприклад, деякі стрункі стінки контейнера ручне очищення не чистить.

Більше того, ефект очищення однаковий: незалежно від того, чистяться деталі великі чи дрібні, прості чи складні, використання ультразвукового очищення може отримати неперевершену рівномірну чистоту ручного чищення.